Как така Гейм Оувър- АРМЕЕН И СЛЕД СМЪРТТА!
|
|
---|---|
#1 Removed user | 07.08.2014 13:26 |
37 Posts |
Как тоя играч събра такъв отбор от футболисти на минималните цени в повечето случай... ??? а аз например за да купя играч с високи линии трябва да давам цени с по 300 400 хил на средните ;) айде моля да му видите трансферите на тариката ,че като нарежда другите отбори нека първо види себе си ;) поздрави от ЗИМБРЮ! |
#2 Removed user | 07.08.2014 18:48 |
3087 Posts |
Много добре съм се видял мен си... не виждам какво трябва да виждам... я ми разгледай трансферите и виж преди колко време съм правил трансфетри и на какви цени съм ги взимал тогава... Ако проблема ти е в последния ми трансфер и се решо, че нещи е нередно... нейа админа да го анулира и след това ще дам и по-висока оферта ;) гледах си твоето жалко отборче и сигнализирай за нередности, когато има, както беше в твоя случай 8) |
#3 Removed user | 07.08.2014 18:59 |
37 Posts |
хаххаха моето жалко отборче ще си остане такова заради хора като теб ;) като гледам не ги мачкаш из играта ама пееш като типичното прасенце ;) ама само като биете иначе сектор Г защо мълчи ? къде ви бяха феновете!??? а да стачкувахте ;д 1во мура после зимбрю а сега кой щее ее ? колкото до това защо не играхме ние в европа , това е защото не си зслужихме ама и не се резилихме ;) добре играхте вие ;) добре защитихте бг ;д и да транферата ти последният ако не се анулира ще е нередовен ;) ама мене ме не ме инт тая игра докато за теб тук ти е живота и може само тук да успееш в живота си може би ;д ;) колкото то моите трансфери в играта 1 нереден е имало ... така ти се е сторило ок ама съм отнесал наказанието си и т,н ;) сградите кога ще ми се върнат и леврата питам. аз ;) хахаха ако играта не беше на това дередже да се подобри а все надолу както върви мн добре мога да ти покажа как се играе играта колега ;) 8) |
#4 Removed user | 07.08.2014 19:47 |
3087 Posts |
Попринцип нямах намерения да ти пиша на глупавата тема, а и не виждам какво има да ти обеснявам точно на теб, защото нито ми е до теб сега, нито ми е до тъпите ти теми, нито нищо... жив и здрав да си, че това е най-важното(d) |
#5 Removed user | 11.08.2014 13:56 |
329 Posts |
Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички шансове да се класира за груповата фаза на лига европа нещо което спартак търнава, сараево и иртиш не постогнаха !!!! |
#6 В Ъ Л Ц И Т Е | 11.08.2014 16:38 |
270 Posts
Since 22.05.2007 |
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Само ще ти кажа зимбру е във плейофната фаза със паок гърция и има всички |
#7 Removed user | 11.08.2014 21:40 |
3087 Posts |
А аз ще кажа, че не мисля, че тая тема трябва да съществува... Мисълта ми е, че темата е за едно, а започва да се пише абсолютно друго... ;)(beer) (beer) |